Forsstrom

TX-Mega
Stor Stationär HF Svetsmaskin

  • 10-20 kW HF-effekt
  • 400-800 cm² svetsyta
  • 880 mm fritt utrymme bakom elektrod
  • 450 mm max svetsbar elektrodbredd
  • 75 mm max slaglängd (med 45 mm electrod)

Upptäck Forsstrom TX-Mega

Forsstrom TX-Mega är en större version av den populära HF-svetsmaskinen TX och kan svetsa upp till 450 mm i bredd. Den kraftfulla TX-Mega (10-20 kW) har utvecklats för att svetsa volymprodukter och kan svetsa en area upp till 800 cm².

Större Version av TX HF Svetsmaskin

TX-Mega har ett bredare svetsbord och ett extra stort utrymme bakom elektroden jämfört med den mindre TX (880 mm jämfört med 750 mm i TX).

Dessutom har TX-Mega ett större utrymme mellan elektrodhållare och jordelektrod.

Maskinen kan användas som en fristående maskin eller som ett komplement till ett större system av svetsmaskiner.

Svetsa upp till 800 cm²

TX-Megas förmåga att svetsa upp till 800 cm² gör den perfekt för produktionsmiljöer med stora volymer. Maskinen är designad för att möta de rigorösa kraven från industrier som kräver konsekventa och omfattande svetsuppgifter, vilket säkerställer både tillförlitlighet och högkvalitativa resultat i varje svets.

450 mm Verktygsbredd

Med en svetsbar verktygsbredd på 450 mm, klarar TX-Mega en mängd olika material och applikationer. Denna bredd gör att maskinen kan hantera större komponenter i en enda svetscykel

2700 kg Max Tryck

TX-Mega kan applicera ett maximalt tryck på 2700 kg, vilket säkerställer fasta och säkra svetsar även för de mest krävande applikationerna.

Technical Specs